Sprays

Sprays & Gels

 hdsl2spslika

1L POWER SPRAY

ŠTO JE BIG WIPES POWER SPRAY?

Big Wipes Power Spray je snažan, brzo djelujuči specijalizirani sprej za čiščenje, koji sadrži novu 4x4 formulu za uklanjanje nečistoća koja sekoristi i u svim našim industrijskim maramicama.  Četiri otapala u spreju snažno djeluju na ulje, boje, brtvila I ljepila. Ta prirodno dobivena otapala imaju veću moć nego svaka komponenta posebno. Ako čistite dubinski ali sigurno, važno je vratiti koži nešto, tako da smo dodali najbolju svjetsku mješavinu regeneratora za kožu: Aloe Veri I Vitaminu E dodali smo Lanolin i Glycerine. To znači da je naš Power Spray opasan za prljavštinu I nečistoću ali nježan za vase ruke.

Nadalje, Big Wipes Power Spray je sada 100% bez konzervansa i nudi 99,9% antibakterijsku zaštitu. Ocijenjen je po najnovijoj EU Uredbi 1223/2009 za kozmetičke proizvode, kao formula na bazi vode rezultirao je sa 0% nivoom iritacije kože tijekom kontrolnog testiranja dermatologa.

ŠTO RADI?

Pogodan je za sve tvrde površine, alati i kožu, ovaj izuzetan proizvod može počistiti oba najteže uklonjiva proizvoda kao što su ljepila i PU kao i boje, masti, bitumen i druge proizvode na bazi ulja, te vodu 'zelene' proizvode na bazi vode i općenito sve prljavštine i nečistoću.

The Big Wipes Power Spray je idealan za čiščenje I prethodno tretiranje velikih površina kao zidova, podova, PVC prozora prije čiščenja BIG WIPES maramicom. Isto tako je dobar kao “refil” za bilo koje od maramica u slučaju da se isuše kako bi vam duže trajale. Fleksibilnost tu ne staje jer se može koristiti I sa svim plavim rolama i krpama.

 

 

 

 

 

 

Sprays & Gels

BIG WIPES

bigwipes kontakt

Mi razvijamo, proizvodimo i distribuiramo po cijelom svijetu, široki spektar specijalnih maramica za čišćenje, pod našom veoma uspješnom markom BIG WIPES™. Maramice su naš jedini fokus i time smo u mogućnosti uložiti vrijeme i novac u razvoj najboljeg proizvoda po konkurentnoj cijeni.

Potražite trgovinu

mapa hr

Potražite sebi najbližu trgovinu

Kontaktirajte nas

sample+385 1 3638 444
+385 91 3638 555

sample info@bigwipes.com.hr
shop@bigwipes.com.hr

Andrije Žaje 5
10000 Zagreb, Hrvatska

fbBIG WIPES on Facebook

paypal logo